Spaić otpisao Šarabu za duel u Mostaru

Trener Leotara ljut na defanzivca

Spaić otpisao Šarabu za duel u Mostaru

Poslije kiksa koji je napravio u susretu protiv Mladosti kad su gosti iz Velike Obarske izjednačili, fudbaler Leotara Zdravko Šaraba se našao na urdaru svog trenera.

"Krivac za to što nismo pobjedili je Zdravko Šaraba, koji je po ne znam koji put kiksirao u odbrani. Sve smo uradili kako je trebalo na utakmici, igrači su bili motivorani i borbeni. Poveli smo, a onda smo protivniku poklonili gol i tako ispustili pobjedu," rekao je trener Dragan Spaić.

Poslije ovog kiksa Šaraba je izgubio mjesto u, ionako slabom sastavu Leotara i neće konkurisati za Mostar.

"Vjerovao sam da će on svojim iskustvom da bude naša stabilnost u odbrani. Šaraba nije u konkurenciji za utakmicu protiv Veleža u Mostaru u narednom kolu," dodao je Spaić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti