Spaić: Pobijedio je sretniji tim

Spaić: Pobijedio je sretniji tim

D. Banović

Leotar nije izdržao u Travniku i odbrana gostiju iz Trebinja je popustila u drugom poluvremenu. Helvida je u 64.minutu raspršio sve nade gostiju da na piroti mogu ostati neporaženi.

"Prvo poluvrijeme smo odigrali dobro i odbrana je bila na visini zadatka. U nastavku meča sve je dobro bilo do gola. Mogu da kažem da je u ovom meču slavila srećnija i spretnija ekipa".

"Mi smo nastupili bez Stojanovića i Andrića,  dva igrača koja su važna u našoj postavci igre. Pokušažemo da se u naredne dvije sedmice vratimo na raznu igre iz jesenjeg dijela sezone. Travnik je iskoristio jednu od svojih šansi i jasno je da su zasluženo pobjedili", rekao je trener Dragan Spaić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.