Spaić: Pobjeda je jedina opcija

Leotar hvata posljednju slamku spasa

Spaić: Pobjeda je jedina opcija

Najugroženiji tim nakon prve trećine prvenstva u Premijer ligi BiH je trebinjski Leotar. 

Klub iz Trebinja proživljava teške dane, a besparica i rasulo u organizacijskom smislu itekako su se odrazili na rezultate koji su u tekućoj sezoni jako loši. Prilika da se loš dojam popravi i uhvati slamka spasa za bijeg sa dna današnje je gostovanje Slavije na Policama.

„Za nas je do kraja jesenjeg dijela svaka domaća utakmica kvalifikacijska, izbor nam je sužen i igraju nam samo pobjede. Tako je i danas protiv Slavije koja je za nas tradicionalno nezgodan protivnik, i koja je pokazala da zna igrati fudbal. Trener Radović raspolaže kvalitetnom ekipom i sigurno će ovdje doći rasterećeni sa željom da naprave pozitivan rezultat. Sa druge strane mi smo sve, samo ne rasterećeni. Veliki je pritisak na ramenima mojih igrača, a stanje u klubu je katastrofalno, svaki dan se borimo sa novim problemima, a stari se ne rješavaju,“ kazao je Dragan Spaić, te dodao:

„Iako gubimo, nemam nijednu zamjerku svojim igračima. Pobjeda je za nas jedina opcija, iako nismo u poziciji da nekome prijetimo. Moramo do kraja polusezone osvojiti što više bodova, kako bi eventualno na proljeće, uz preokret u funkcionisanju kluba izborili opstanak.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.