Spaić: Poklanjamo pobjede protivnicima

Leotar gostuje Zrinjskom

Spaić: Poklanjamo pobjede protivnicima

D. Banović

Ove sezone Mostar je igračima Leotara ostao u lijepom sjećanju, jer su pobjedili Velež sa 2:0. Sad je u gradu na Neretvi pred Trebinjcima utakmica protiv Zrinjskog u kojoj će teško ponoviti uspjeh iz Vrapčića od prije mjesec dana.

Izgleda da su igrači Leotara odavno otišli na odmor, pa ne čude porazi na stadionu Police.

"Mi smo jedina ekipa u Premijer ligi koja je u stanju da sama sebe pobijedi ili ako već hoćete da pobjede poklonimo protivnicima. Greške koje smo napravili i protiv Sarajeva su ozbiljne i ne daju nam nadu da protiv Zrinjskog možemo napraviti dobar rezultat. Sreća nam je što su Budućnost i Drina ove sezone bili slabi i što će ispasti iz lige. Da nije bilo toga bojim se da bi mi bili najugroženiji", rekao je trener Dragan Spaić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.