Spaić pred otkazom

Nakon poraza od Slobode

Spaić pred otkazom

Adnan Beganović

Fudbaleri Leotara nastavili su crnu seriju rezultata i protiv Slobode. Poraz od 3:1 doveo je Leotar na rub opstanka, a Trebinjcima je samo sreća to su Budućnost i Drina u zaostatku od sedam bodova, pa koliko toliko mogu mirnije da čekaju nastavak sezone.

"Razočaran sam i bijesan na moje igrače, posebno na drugo poluvrijeme, kad smo rivalu dozvolili da postigne tri gola i da preokrene rezultat. Biće teško u nastavku sezone jer tri vezana poraza su na neki način pokvarila dobru atmosferu s početka polusezone", rekao je trener Spaić.

Kormilar Leotara bi ovih dana mogao da dobije otkaz. Prema nekim informacijama Spaić je potrošio kredite kod uprave kluba, pa ne bi bilo iznenađenje ukoliko bi ovih dana došlo do smjene.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.