Spaić zadovoljan i u porazu

Trebinjci se pojačali i odigrali prvu utakmicu

Spaić zadovoljan i u porazu

M. Šljivak

Fudbaleri Leotara odigrali su prvu kontrolnu utakmicu u ovim pripremama i doživjeli su poraz u Gabeli od dojučerašnjeg premijerligaša GOŠK-a sa 2:0.

Za ekipu su debitovale novajlije napadač Predrag Topuzović i Boban Đerić iz Beograda i dojučerašnji igrač Rudar Prijedora Denis Bajalica.

" S obzirom na sve probleme u kojima se klub nalazi ja sam prezadovoljan onim što smo pokazali u Gabeli. Propustili smo četiri pet stopostotnih prilika, a golove smo primili u posljednjih desetak minuta utakmice i to posle naših grešaka. Ovo je prva utakmica i ja sam prezadovoljan onim što sam vidio. Igrači su mi na terenu vratili vjeru u uspjeh", kazao je trener Dragan Spaić.

Naredni protivnik Leotaru je Čapljina koja će u subotu da gostuje u Trebinju na stadionu Police.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.