Spaić: Znao sam da ćemo slaviti

Leotar bolji od Borca

Spaić: Znao sam da ćemo slaviti

D. Banović

U taboru Leotara ističu da su prezadovoljni poslije pobjede nad Borcem. Trener domaćeg sastava Dragan Spaić imao je dosta razloga da bude zadovoljan.

"Vjerovao sam u svoju ekipu i igrače i znao sam da protiv jesenjeg šampiona nećemo razočarati. Bio sam ubjeđen u našu pobjedu. Poslije lošeg prvog poluvremena u nastavku smo primili gol, ali nismo se predavali. Napadali smo i ofanzivna igra nam se isplatila, pa smo sa dva gola u finišu stigli do preokreta i do velike pobjede. Savladati ovakav Borac nije mala stvar i zato moji igrači zaslužuju čestitke", rekao je trener Dragan Spaić.

Igrač odluke bio je Nenad Stojanović, koji je sa dva gola najzaslužniji za pobjedu. Navijači Leotara zamjerili su treneru zbog toga što Stojanovića nije u ekipu stavio od prvog minuta.

"Stojanović još uvijek nije u potpunosti spreman i ne može da izdrži cijelu utakmicu. Znao sam da će nam biti korisniji u nastavku utakmice i to se pokazalo kao tačno", dodao je Spaić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.