Spajić: Sudija nas je uništio!
Dragan Spajić

Nakon minimalnog poraza od Želje

Spajić: Sudija nas je uništio!

D. Banović

Fudbaleri Leotara izgubili su u subotu od Željezničara rezultatom 1:0, a trener Dragan Spajić smatra da gosti ne bi postigli gol da nije bilo greške Šarabe. Spaić je također ogorčen na suđenje.

"Sudija je bio očajan, jer u nekoliko navrata nas je oštetio. Zaista ne znam kuda sve ovo vodi. Željezničar nam ne bi dao gol da nije bilo one greške Šarabe, koju ja ne mogu da shvatim. Kao da je loptu poklonio protivniku", kazao je Spajić, dodavši:

"Počeli smo da se poigravamo, a još nismo riješili pitanje opstanka. To nije dobro i moraćemo u narednom kolu da pobjedimo Slobodu na našem terenu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.