Spalević zadovoljan remijem

Nakon jučerašnjeg susreta

Spalević zadovoljan remijem

A. Beganović

„Kada se sve sabere možemo i moramo biti zadovoljni remijem. Uslovi za igru bili su katastrofalni i mislim da je i ovaj put utakmica trebala biti odgođena“, rekao je kapiten Olimpika, Darko Spalević za naš portal te dodao:

„Ispoštovali smo zamisli našeg trenera, bazirali smo igru na kontru i polukontru i iz jedne greške odbrambenog reda Sarajeva došli smo do prednosti. Mislim da iz kola u kolo igramo sve bolje i nadam se da ćemo do kraja polusezone ostati u vrhu tabele“.

Sjajnu partiju jučer je pružio Vedran Ješe. Njegov dolazak odbranu Olimpika učinio je čvršćom, što se vidjelo i u jučerašnjem susretu.

„U pravu ste, Ješe je veliko pojačanje za naš tim. Pravi je profesionalac koji iza sebe ima impozantnu karijeru i muslim da je Uprava kluba njegovim angažiranjem uradila pravi posao“, zaključio je najbolji strijelac Olimpika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.