Spalleti: Moramo dobiti Hajduk

Zenit dočekuje Splićane

Spalleti: Moramo dobiti Hajduk

Edmir Škorić

Zenit će u utakmici 3. kola grupe G Europske lige ugostiti splitski Hajduk, a trener domaćih Luciano Spalleti, osim što očekuje tešku utakmicu, ističe kako nije čuo sa gostujuće navijače, popularnu Torcidu.

"Očekujem dosta tešku utakmicu. Gledao sam Hajduk i to je dobra momčad. Ali, u isto vrijeme od svojih igrača očekujem dobru utakmicu i osvajanje bodova jer bismo s devet bodova bili gotovo sigurni u prolazak. Dakle, moramo dobiti", kazao je Spalleti.

Na pitanje što očekuje od Hajdukovih navijača, bivši trener Rome kaže:

"Ne znam, nisam najbolje upoznat sa navijačima Hajduka. Naši navijači će, nadam se, nastaviti nas bodriti sa istim žarom."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.