Spalletti: Na Interu je da odluči o mojoj budućnosti

Veoma blizu otkaza

Spalletti: Na Interu je da odluči o mojoj budućnosti

E. Čaušević

Fudbaleri Intera poraženi su sinoć na gostovanju protiv Genove (2:0) u okviru 25. kola italijanske Serije A.

Iako je Inter fantastično počeo ovu sezonu ekipa Luciana Spallettija već nekoliko sedmica nalazi se u velikoj rezultatskoj krizi. Nerazzurri su očajno odigrali sinoćnju utakmicu i zasluženo su upisali još jedan poraz, a čini se da bi to skupo mogao platiti Spalletti.

Već neko vrijeme se špekuliše da Spalletti neće dočekati kraj ove sezone kao trener Intera, a otkaz bi mogao dobiti već početkom naredne sedmice. Italijanski stručnjak poručio je da je sada njegova sudbina u rukama čelnika Intera.

"Imam dobar odnos s čelnicima kluba, ali to ne znači da oni neće analizirati moj rad. Moja subina je u njihovim rukama i oni će na kraju donijeti konačnu odluku. Sezona je duga i vjerujem da možemo igrati kao na početku, ali svi moraju da daju svoj maksimum", rekao je Spalletti.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi