"Spalletti nam je obećao da će ostati"

Iz St. Peteresburga poručuju

"Spalletti nam je obećao da će ostati"

Edmir Škorić

Italijanski stručnjak Luciano Spalletti ostat će još najmanje jednu sezonu trener Zenita, bar tako je izjavio generalni direktor kluba iz St. Petersburga Maxim Mitrofanov.

Podsjetimo da je ugledna La Gazzetta dello Sport pisala kako je Spalletti nadomak klupe Intera i kako je već ušao u pregovore sa čelnim ljudima aktuelnog evropskog prvaka.

"Spalletti nam je sam rekao da će bar još jednu sezonu ostati u Zenitu. Mislim da je to više nego dovoljno da mu vjerujemo. Spalletti je jedinstven. Za nekoga poput njega bi jednostavno bilo nemoguće da nas vara ili laže o svojim planovima za budućnost", kazao je Zenitov generalni direktor Maxim Mitrofanov.

Bivši trener Rome ove je sezone osvojio prvenstvo i Kup sa Zenitom. Lokalni mediji pišu kako je novi sponzor ruskog prvaka Gazprom odlučio izdvojiti 100 miliona dolara na neka velika pojačanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije