Spalletti: Perišić? Sve je već poznato

Hrvat ide u Manchester United

Spalletti: Perišić? Sve je već poznato

Endin Čaušević

Novi trener Intera, Luciano Spalletti, za italijanske medije je donekle potvrdio da će Ivan Perišić napustiti klub.

Italijanski mediji objavili su danas da je Inter konačno pristao da proda Ivana Perišića u Manchester United, te da će ovaj klub za hrvatskog igrača dobiti 45,7 miliona eura. Perišić je propustio nekoliko posljednjih treninga Intera jer se žalio na zubobolju.

Očito je već po tom potezu bilo jasno da Perišić želi da ide na Old Trafford. Iako su iz Intera pokušali da nagovore hrvatskog reprezentativca da ostane na kraju čini se nisu uspjeli u tome. Po izjavi Luciana Spallettija se može zaključiti da je transfer u United gotovo završen.

"Perišić? Ne znam zašto me to pitate. Jutros te objavili informacije koje su poprilično tačne. Sve je već poznato što se njega tiče", rekao je Spalletti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi