Spallettiju jedna utakmica zabrane
Kad Spaletti "poludi"...

Disciplinska komisija odlučila

Spallettiju jedna utakmica zabrane

Disciplinska komisija u Italiji imala je pune ruke posla nakon nedjeljnog derbija Intera i Rome koji je završen podjelom bodova (3:3).

Tako će trener «vučice» Luciano Spalletti zbog svoje reakcije morati propustiti jednu utakmicu na klupi Rome, dok je njegov klub kažnjena zbog rasističkog ponašanja svojih navijača.

Podsjetimo, jedanaesterac koji je u izjednačenje pretvorio Balotelli izazvao je veliko negodovanje Spallettija, a platio je četvrti sudija koji je pokušao smiriti strasti.
Gianpaolo Tosel, sudija koji je vodio slučaj, odredio je Spallettiju kaznu od  jedne utakmice zabrana vođenja svog tima (protiv Udinesea), a Roma će u kasu Saveza morati uplatiti 8.000 eura zbog rasističkih uvreda na račun Balotellija.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.