Špance dočekujemo na Bilinom polju

Izvršni odbor N/FSBiH

Špance dočekujemo na Bilinom polju

Danas je održana sjednica Izvršnog odbora Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine na kojoj je, između ostalog, usvojen izvještaj selektora A reprezentacije BiH Miroslava Blaževića.

Fudbalskoj A reprezentaciji su preostala još dva susreta kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2010. godine u Južnoj Africi. Zmajevi 10. oktobra gostuju Estoniji, dok četiri dana kasnije dočekuju Španiju. Na sjednici Izvršnog odbora N/FSBiH potvrđeno je da će se taj susret igrati na stadionu Bilino polje u Zenici.

Također, IO N/FSBiH je usvojio izvještaj selektora A reprezentacije BiH Miroslava Blaževića, koji se odnosio na utakmice kvalifikacija sa Armenijom i Turskom, te na prijateljski susret sa Iranom. Ćiro je na sjedinici istakao kako je predstojeća utakmica koju BiH igra sa Estonijom u Tallinu i najvažnija u kompletnim kvalifikacijama.

Također je pohvaljeno ponašanje navijača u susretu između Bosne i Hercegovine i Turske na Bilinom polju, a istaknuta je i uspješna organizacija spomenutog susreta kvalifikacija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.