Španci objavili da Messijev otac pregovara s klubom iz Katara, a onda se on oglasio na Instagramu

Nova saga je počela

Španci objavili da Messijev otac pregovara s klubom iz Katara, a onda se on oglasio na Instagramu

Endin Čaušević

Španski mediji jučer su ponovo počeli sagu oko odlaska Lionela Messija iz Barcelone.

Poznato je da je Messi ljetos htio da napusti klub i tražio je raskid saradnje, ali u tadašnji čelnici Barcelone nisu izašli u susret. Argentinac ima ugovor do kraja ove sezone i kako stvari stoje nije se predomislio oko odlaska.

Jučer je počela nova saga u španskim medijima koje je počeo El Chiringuto koji je objavio da je Messijev otac Jorge imao sastanak s čelnicima jednog katarskog kluba koji, navodno, nude bogatstvo najboljem igraju svijeta.

Međutim, nakon svega Messijev otac se odlučio oglasiti na Instagramu kako bi poručio da su to lažne vijesti i da uopšte nije pričao s nekim vlasnicima kluba iz Katara.

"Laž i još jedna izmišljotina. Od septembra sam u Argentini", poručio je Jorge.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Španski mediji objavili su da je Messijev otac otputovao u Katar na sastanak oko nastavka karijere njegovog sina, ali je on to ekspresno demantovao na društvenim mrežama.

Jorge Messi denying 'El Chiringuito'

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije