Sparkasse daje 5 lopti sa potpisima Zmajeva

Nagradni kviz

Sparkasse daje 5 lopti sa potpisima Zmajeva

Sponzorski tekst

Povodom obilježavanja Svjetskog dana štednje, Sparkasse Bank je pripremila nagradni kviz u kojem mogu učestvovati svi posjetiteljil web portala SportSport.ba i Sparkasse.ba i osvojiti loptu sa autentičnim potpisima bh. fudbalskih reprezentativaca.

Sve što trebate učiniti da stvorite mogućnost da osvojite jedan od pet vrijednih poklona, jeste da se registrujete na Sparkasse.ba i tačno odgovorite na pitanje u Sparkasse Bank kvizu.

Nagradni kviz će trajati od 31.10. do 10.11.2009. godine, a izvlačenje sretnih dobitnika će biti održano 15.11.2009. godine.

Sparkasse.ba donosi vrijedne poklone svojim registrovanim članovima. Ovaj put radi se o loptama sa autentičnim potpisma bh. reprezentativaca – istinsko blago za svakog kolekcionara.

Napominjemo da ne morate biti korisnik Sparkasse Bank usluga kako biste se registrovali na Sparkasse.ba. Sigurni smo da ćete to postati nakon što pregledate široku lepezu usluga i pogodnosti koje nudi Sparkasse Bank.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.