Spartak izvukao bod protiv Kubana

Domaćin gubio do samog kraja susreta

Spartak izvukao bod protiv Kubana

Spartak iz Moskve dočekao je večeras u okviru pretposljednjeg susreta 22. kola ruske Premijer lige na svom terenu Kuban. Susret je završen rezultatom 2:2. 

Domaćin je u vodstvo stigao u 23. minuti susreta, a sopstvenu mrežu pogodio je Kabore. Do odlaska na odmor Spartak je mogao i povećati svoju prednost, ali je mreže Kubana mirovala. Na odmor su Moskovljani otišli sa minimalnim vodstvom. 

 

U nastavku susreta Kabore se iskupio za autogol. Prvo je u 57. minuti asistirao Ozbilizu, a potom je samo šest minuta kasnije uposlio i Bucura. Domaćin je do izjednačenja došao u 82. minuti, a strijelac je bio Jurado. 

 

Rusija, Premijer liga, 22. kolo:

Spartak Moskva - Kuban (Kabore 23-ag, Jurado 82/Ozbiliz 57, Bucur 63)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.