Spasojević: Golove posvećujem Šegrtu

Donio Zvijezdi pobjedu

Spasojević: Golove posvećujem Šegrtu

Edmir Škorić

Mirko Spasojević donio je s dva gola važnu pobjedu Zvijezdi.

Ekipa iz Gradačca se praktički opraštala od Premijer lige kada je Spasojević u 97. minuti pogodio za 2:1 pobjedu nad Drinom iz Zvornika.

Isti je igrač prethodno u završnici prvog dijela pogodio za 1:0, ali je Drina preko Memovića uspjela da poravna pet minuta prije kraja regularnih 90 minuta.

Na Banja Ilidži su konačno slavili, zadržali su nadu da mogu da se spase, a Spasojević je golove posvetio samo jednom čovjeku.

“Golove posvećujem svom bivšem treneru Petru Šegrtu, koji me vratio u Zvijezdu onda kada je imenovan za trenera. On je zaslužan za ovo”, kazao nam je Spasojević, dodavši:

“I prije ove utakmice sam vjerovao da Zvijeda može da se spasi, pa i sada tako mislim. Realno je ovaj klub zaslužio da igra u Premijer ligi. Nismo imali sreće u mnogim utakmicama i danas nam se nekako sve vratilo. Vratili smo samopouzdanje i vjerujemo više nego ikada u opstanak. Moramo hrabro odigrati zadnje tri utakmice i vjerovati u čuda”.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za kraj je Spasojević pohvalio i navijače.

“Oni su uvijek tu uz nas, bez obzira na stanje na tabeli. Hvala im za podršku, želimo im se odužiti u zadnja tri kola”.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.