Spektakularna atmosfera u Brčkom

BiH slavi pobjedu Zmajeva

Spektakularna atmosfera u Brčkom

M. Skaka

Ako u centru Bosne i Hercegovine današnja pobjeda nije dočekana s euforijom, onda na rubovima naše zemlje sigurno jeste.

Brčko je po prvi put imalo organizovano praćenje reprezentacije za sve one kojima su plavo-žuti u srcu, a građani Distrikta za ovaj potez vlasti odužili su se na najljepši način – spektakularnom atmosferom i proslavom još jedne pobjede.

O tome kako se reprezentacija BiH pratila u Brčkom svjedoče slike naših čitalaca pristigle nakon značajne pobjede. Potpuno ispunjena hala na Blatuši gdje se utakmica gledala na velikom ekranu, pa i masa ljudio okolo pokazala je da u svim krajevima naše zemlje srca kucaju za Zmajeve.

Ne treba ni sumnjati da će jednaka podrška bh. reprezentaciji biti i u srijedu u Zenici i širom Bosne i Hercegovine.



Haj’mo Bosno, Bosno, Bosno! Ha’jmo Hercegovino!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.