Spiker izazvao paniku na Koševu, izgubio se dječak (4)

Spiker izazvao paniku na Koševu, izgubio se dječak (4)

Edmir Škorić

U toku je utakmica trećeg kola Premijer lige BiH između Sarajeva i Zrinjskog, a gosti na poluvremenu imaju čak dva gola prednosti i vode s 2:0.

Nimalo prijatna situacija za igrače Sarajeva, stručni štab i sve navijače s obzirom da se ipak priželjkivalo puno više od ovih 0:2, ali ima još da se odigra cijelih 45 minuta, pa će bordo momci pokušati da se vrate.

Ono što je mnoge zabrinulo je objava zvaničnog spikera na poluvremenu, kada je kazao da je na istočnoj tribini nestao četverogodišnji dječak.

Nisu poznati detalji, ali nadajmo se da je mališan ubrzo pronađen. S obzirom da se nedugo nakon objave čuo i gromoglasan aplauz sa istočne tribine stadiona Koševo, za nadati je da se sve završilo na najbolji način.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BordoBijeli_exyu_sa
Kako nece nije ni ocu lako sta ekipa radi.
14 0
VELEZ
ok
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi