Sporazumno se razišli Bešlija i Željezničar

Pola godine prije isteka ugovora

Sporazumno se razišli Bešlija i Željezničar

Adnan Beganović

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje, Mirsad Bešlija, sporazumno je raskinuo ugovor sa Željezničarem.

Prema pisanjima zvanične klupske stranice, Bešlija i Željezničar su dogovorili sporazumni raskid ugovora, koji je važio do ljeta naredne godine.

"Razgovarao sam sa ljudima iz Kluba i sve je bilo korektno sa obje strane. Zaključili smo da je najbolje da prostor dobiju mlađi igrači. Mislim da sam dao svoj maksimum i poželio bih Klubu i navijačima mnogo sreće i da ostanu tu gdje jesu, na vrhu. Navijačima bih se zahvalio za podršku na svakom susretu, a mislim da sam uzvratio koliko sam mogao. Biću uvijek uz Željezničar", prenosi fkzeljeznicar.ba izjavu Mirsada Bešlije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.