Sporazumno se razišli Gavran i Čelik

Nakon direktora, ostali i bez trenera

Sporazumno se razišli Gavran i Čelik

A. Beganović, foto: Elmedin Mehić

Nakon što je sa mjesta direktora odstupio Nermin Šabić, zenički klub je ostao i bez trenera. Sporazumno su se razišli Boris Gavran i Nogometni klub Čelik.

Uoči duela 4. kola Premijer lige u kojem će Čelik na Bilinom polju dočekati Olimpic zenički premijerligaš ostao je bez direktora i šefa stručnog štaba.

Gavran i Čelik su se sporazumno razišli, a ekipu će sutra s klupe predvoditi dosadašnji pomoćni trener Elvedin Beganović.

"Isitina je da smo dogovorili sporazumni raskid ugovora. Žao mi je, ipak sam ja dijete Čelika, ali mislim da je to u ovom trenutku najbolje rješenjem kako za mene tako i za klub", za SportSport.ba govori Boris Gavran.

"U Čelik sam došao da klub pokušamo vratiti na mjesto koje mu i pripada, sami vrh bh. fudbala. Međutim, od samog dolaska stvari nisu izgledale najbolje. Atmosfera u klubu i oko kluba nije dobra, što se na kraju odrazilo i na rezultate. Volim Čelik, to je moj klub i možda ću se nekad i vratiti, kada situacija bude bolja neko što je sada", dodao je Gavran.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.