Sportski direktor Vojvodine: Ponuda za Vranješa nije stigla

Steua iz Bukurešta želi Banjalučanina

Sportski direktor Vojvodine: Ponuda za Vranješa nije stigla

Mediji u Srbiji jučer su objavili informaciju da je učesnik ovogodišnje Lige prvaka, Steaua iz Bukurešta poslala zvaničnu ponudu za potencijalnog reprezentativca BiH, Stojana Vranješa.

Ipak, sportski direktor kluba iz Novog Sada, Zoran Pavlović negirao je ovu tvrdnju, kazavši da u klub nije došla nikakva zvanična ponuda.

„Prvi put čujem i za tu informaciju, odnosno i ja sam je pročitao na internetu. Ponudu nisam dobio, pregovore nisam počeo ni sa kim i to je sve što mogu da kažem na ovu temu,“ kazao je Pavlović.

„Ne, samo sam u medijim pročitao šta se piše. Nisam imao nikakve kontakte s ljudima iz Steaue, a ni menadžer mi ništa nije javljao, tako da nešto više ne mogu o tome kažem,“ riječi su starijeg Vranješa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.