Promašio je penal, ali je kasnije zablistao i ponio epitet Fantasy igrača kola

Junak derbija, ali i Fantasy kola

Promašio je penal, ali je kasnije zablistao i ponio epitet Fantasy igrača kola

S. Grebović

Za vikend nam se vratila dugo očekivana Premijer liga BiH, a sa njom i SportSport.ba Fantasy liga.

Proljetni dio prvenstva otvoren je duelom u Bijeljini između Radnika i Veleža. Golova nije bilo pa su se obje ekipe morale zadovoljiti po jednim bodom.

U derbiju grada soli Tuzla City je savladala Slobodu sa 2:0, Borac je u finišu slomio otpor Olimpika (2:0).

Široki je golom sa bijele tačke bukvalno u posljednjim trenucima meča slavio na gostovanju kod Mladosti, a Zrinjski je na svom terenu također minimalnim rezultatom pobijedio ekipu Krupe.

Kolo su razočaravajućim Vječitim derbijem zatvorili Željezničar i Sarajevo, odigravši remi bez golova na Grbavici.

Sa premijerligaškom karavanom se vratila i naša Fantasy SportSport.ba Premijer liga u kojoj uživalo skoro 4500 ljubitelja ove igre.

Oglasi

Tako je u ovom kolu fudbaler Tuzle City Goran Brkić ponio epitet igrača sa najviše bodova.

Goran Brkić
Goran Brkić FK Tuzla City FK Tuzla City FK Borac FK Borac Pozicija: MF

Statistika

9 nastupa
0 kao starter
1 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
0 golova
5 nastupa
5 kao starter
1 žutih kartona
0 crvenih kartona
1 asistencija
0 golova
0 nastupa
0 kao starter
0 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
0 golova

Ukoliko ste ga imali u svom timu mogli ste inkasirati rekordnih devet bodova budući da je dao jedan gol (5), upisao jednu asistenciju (3), odigrao više od 60 minuta (2), ali je i promašio jedanaesterac (-2) na samom početku meča.

Napominjemo da još uvijek nije kasno da se prijavite za našu Fantasy Premijer ligu.

Za početak, ukoliko to već niste uradili, registrujte se na portal SportSport.ba OVDJE. Vodite računa, login za forum SportSport.ba nije isto što i login za portal, podaci sa foruma vam ne vrijede, ali slobodni ste koristiti jednake podatke za obje registracije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prilikom registracije ne zaboravite upisati i svoje TAČNO ime računa u Kladionici Mozzart jer samo na taj način možete preuzeti svoj nagradni bonus ukoliko budete jedan od najboljih igrača. Ovo polje niste obavezni upisati ukoliko niste zainteresovani za bonuse, te ćete i dalje biti u mogućnosti da preuzmete druge nagrade, ali ne i one koje dodjeljuje Kladionica Mozzart. Ukoliko do sada niste otvorili nalog u Kladionici Mozzart to možete učiniti OVDJE.

Idemo dalje. Izaberite ekipu, dobro pazite koliki vam je budžet, priljučite se nekoj od postojećih liga ili osnujte svoju i u nju pozovite prijatelje, a ako želite igrati i sami, nije problem - automatski smo vas priključili u globalnu ligu u kojoj se takmiče svi učesnici, te ligu kluba za koji navijate gdje ćete odmjeriti svoje znanje sa ostalim

Top Komentari

Vladan_A
Sta se desava sa ukupnim bodovima, kad ce biti azurirano?
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi