SportSport.ba FAN ZONA u Domu Mladih
Ovako smo prije nekoliko mjeseci isčekivali da se zatrese mreža Belgijanaca

Gledajte utakmice reprezentacije sa nama

SportSport.ba FAN ZONA u Domu Mladih

SportSport.ba ponovo organizuje zajedničko gledanje utakmica fudbalske reprezentacije BiH u sarajevskom Domu mladih! Gledajte utakmice Estonija - BiH i BiH – Španija na velikom platnu u atmosferi koja se već mjesecima prepričava.

Zbog velikog interesovanja javnosti, nakon uspješne organizacije zajedničkog gledanja utakmica koje je naša reprezentacija igrala protiv Belgije, SportSport.ba ponovo zagrijava sarajevski Dom Mladih u kojem će se 10. oktobra gledati utakmica Estonija – BiH, a 14. oktobra utakmica BiH – Španija.

Veliko platno, klimatiziran prostor, udobna sjedišta i dovoljno prostora za stajanje, light-show, muzika, te najbrži šank, ali što je i najvažnije odlično društvo istinskih navijača bh. reprezentacije garant su atmosfere koju će nadmašiti jedino ona u Tallinnu, na Kadrioru stadionu.

Ukoliko niste jedan od sretnika koji će Zmajeve bodriti na licu mjesta, ne odustajte! Spakujte svoje navijačke rekvizite, šalove i zastave i pravac Skenderija, tačna lokacija - Dom mladih. Stvorićemo skupa najbolju do sada “fan zonu” u Sarajevu i pokazati momcima koji će u Tallinnu gristi za sveti grb da su naša srca uz njih. A onda, ukoliko sve prođe onako kako se nadamo, svi skupa idemo na ulice da proslavimo najveći uspjeh u istoriji bh. fudbala.

Pogledajte djelić atmosfere na posljednjoj utakmici koju smo skupa gledali u Domu mladih.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti