SportSport.ba osigurao prenos utakmice FK Željezničar - NK Čapljina

Gledajte uživo i drugu pripremnu utakmicu Želje

SportSport.ba osigurao prenos utakmice FK Željezničar - NK Čapljina

M. Skaka

Nakon visoke pobjede nad Brotnjom (4:0), Željezničar će danas od 15 sati igrati i svoj drugi pripremni meč u Međugorju i to protiv Čapljine, a i ovaj susret možete pratiti uživo na portalu SportSport.ba.

Susret se igra na pomoćnom stadionu Sportskog centra Circle, pa su uslovi za prenos otežani, ali ekipa portala SportSport.ba potrudila se da i ovaj put osigura vrhunski livestream video iz Međugorja i navijačima Plavih omogući izvanredan ugođaj.

Ukoliko tehničke prilike na pomoćnom stadionu to dozvole, današnju utakmicu možete gledati putem livestreama na svojim desktop ili mobilnim uređajima, kao i preko Android aplikacije portala SportSport.ba.

Nakon susreta sa Čapljinom, Željezničar će u Međugorju odigrati još i prijateljsku utakmicu sa Veležom, a dvije prijateljske utakmice u Čitluku igra i FK Sarajevo i ukoliko ne dođe do nepredviđenih tehničkih smetnji sve njih moći ćete pratiti uživo na portalu SportSport.ba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ipak, kako bi prenosi bili što kvalitetniji, ovom prilikom pozivamo sve kompanije zainteresovane da finansijski pomognu livestream prenose i ulože u oglašavanje tokom video prenosa da nas kontaktiraju na [email protected] da skupa simpatizerima sarajevskih klubova donesemo što kvalitetniju živu sliku sa terena.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi