Sprema se za Milan: Honda putem Skypea uči italijanski jezik

Sprema se za Milan: Honda putem Skypea uči italijanski jezik

E. Škorić

Keisuke Honda, japanski reprezentativac, sprema se za transfer u Milan, pa je tako unajmio i privatnog učitelja italijanskog jezika.

Honda je na meti Rossonera već neko vrijeme i navodno će već u januaru, kada postane slobodan igrač, iz Moskve krenuti prema Milanu.

Japanac ništa ne prepušta slučaju, pa je unajmio privatnog učitelja talijanskog jezika. Njegov učitelj stigao je iz Torina u Moskvu na dvije sedmice, ali daljne lekcije Honda će saslušati putem Skypea.

Obzirom kako pristupa budućim izazovima, navijači Milana mogu biti sigurni da će gledati sjajnog igrača u svojim redovima. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.