Spremite se za popodnevni El Clasico u decembru
Foto: EPA

Poznato vrijeme odigravanja najvećeg španskog derbija

Spremite se za popodnevni El Clasico u decembru

Zvanično je objavljeno vrijeme odigravanja prvog El Clasica u novoj sezoni španske La Lige, a termin ovog sudara Real Madrida i Barcelone je pomalo neobičan.

Naime, iako su vjerovatno svi navikli na večernje termine kada je u pitanju El Clasico, naredni duel Reala i Barce će se odigrati dosta ranije.

Dakle, duel dva španska velikana na Santiago Bernabeu je zakazan za subotu, 23. decembar, u 13:00 sati.

El Clasico svaki put privuče veliku pažnju ljubitelja fudbala, a dodaju li se tome i političke tenzije u Španiji, kao i, za sada, loša forma Real Madrida, ovo bi mogao biti duel Barce i Reala koji će oboriti sve rekorde gledanosti.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi