Spursi i Redsi prate situaciju oko Clichyja

Francuz nije dogovorio produživanje ugovora

Spursi i Redsi prate situaciju oko Clichyja

Arsenal još uvijek nije uspio dogovoriti produživanje ugovora sa Gaelom Clichyjem, a navodno tu situaciju su pratili Tottenham i Liverpool.

Tottenham očajnički želi pojačati odbranu, a Harry Redknapp nema grižnje savjesti oko dovođenja igrača iz velikih rivala, a navodno i Kenny Dalglish je spreman pokušati dovesti Clichyja na Anfield.

Prema navodima nekih medija menadžer francuskog defanzivca neko vrijeme je bio u pregovorima sa Topnicima, no odustao je od pregovaračkog stola jer se nije mogao dogovoriti oko plate.

Londonski tim ima sjajnu zamjenu za Clichya, a to je Kieran Gibbs. No, Arsenal je uvijek u velikim problemima sa povredama, tako da će sigurno pokušati zadržati francuskog reprezentativca. Međutim, morat će podići svoju ponudu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.