Spursi žele mladi dvojac iz Barcelone
Marc Bartra

Spursi žele mladi dvojac iz Barcelone

Nakon što u ljetnim mjesecima nije uspio dovesti Garyja Cahilla, Harry Redknapp je još uvijek u potrazi za pojačanjima u zadnjoj liniji.

Tottenham bi mogao pokušati dovesti mladi defanzivni dvojac iz Barcelone, Marca Bartru i Martina Montoyu, piše Daily Mail.

S obzirom na česte povrede Ledleyja Kinga, Redknapp bi mogao pokušati dovesti Bartru, jer tokom ljetnog prelaznog roka nije uspio dovesti Cahilla.

Također, još jedan mladi igrač iz Barcelone našao se na radaru Spursa, a to je Montoya. Smatra se da bi on bio idealano pokriće na desnom beku Kyleu Walkeru.

Tim sa White Hart Lanea sigurno će se suočiti sa velikom konkurencijom, jer su brojni evropski klubovi pokazali interesovanje za ovaj mladi dvojac iz Barcelone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.