Srbija sa pola snage protiv «ribara»
Strijelac prvog gola za Srbiju: Milan Lane Jovanović

Kvalifikacije za SP 2010, Grupa 7

Srbija sa pola snage protiv «ribara»

Fudbalska reprezentacija Srbije nije imala mnogo problema da nadigra Farska Ostrva u meču Grupe 7 kvalifikacija za plasman na SP 2010. godine u JAR.

Popularni «Orlovi» su bez mnogo muke, reklo bi se sa pola snage, savladali u gostima Farane golovima Milana Laneta Jovanović u 44. i Nevena Subotića u 62. minutu.

Srbija u odnosu na Francusku ima čak osam bodova više, uz dva meča više, a veliki derbi koji će pomenute dvije selekcije odigrati u septembru u Beogradu daće odgovor na pitanje koja će reprezentacija kao prvoplasirana putovati u JAR.

Poredak
Srbija 18 bodova, Francuska 10, Litvanija 9, Austrija 7, Rumunija 7, Farska Ostrva 1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije