Srbijanski golman na probi u Galatasarayu

Miković privukao pažnju skauta turskog tima

Srbijanski golman na probi u Galatasarayu

D. Vejo

Lazar Miković 20-godišnji golman beogradskog Radničkog od prije nekoliko dana nalazi se na probi u turskom Galatasarayu.

Naime, rođeni Kragujevčanin koji je karijeru počeo u tamošnjem Radničkom, prešao je u redove OFK-a, a nakon toga obukao je dres beogradskog Radničkog.

Svojim intervencijama, skrenuo je pažnju na sebe. Skauti Galate prepoznali su talenat u mladom Mikoviću te odlučili da ga odvedu na probu.

Mladi i talentovani srbijanski golman, ovih dana pokušat će da se izbori za ugovor u jednom od najtrofejniji turskih klubova.

Ukoliko se izbori za mjesto, Miković će put do A tima tražiti preko uzrasta U21.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti