Srbijanski napadač Ibrahimoviću: Šta je pi***?

Mitrović bez respekta

Srbijanski napadač Ibrahimoviću: Šta je pi***?

Zanimljiva scena desila se na duelu 4. kola Lige prvaka između PSG-a i Anderlechta.

Uoči utakmice talentirani adut Anderlechta, 19-godišnji Aleksandar Mitrović, pričao je belgijskim medijima kako je Zlatan Ibrahimović fudbaler i napadač od kojeg bi volio puno toga naučiti. A onda se dogodio sraz u Parizu.

Mitrović je naime u jednom momentu ušao u duel s Ibrahimovićem, čak i uspio za trenutak proći zvijezdu PSG-a, ali onda se Ibra poslužio rukama i povukao ga za vrat.

Mladi napadač  Srbije, koji je ovog ljeta sa U-19 reprezentacijom Srbije postao prvak Evrope, brzo se pridigao s travnjaka i krenuo na Zlatana, kazavši mu: "Šta je bilo pi***?".

Ibra je ostao miran. Možda i bolje da smo vidjeli samo temperament Mitrovića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.