Sredojević: Borac moramo pobijediti

Uoči duela na Policama

Sredojević: Borac moramo pobijediti

Adnan Beganović

U okviru 17. kola Premijer lige danas će u Trebinju snage odmjeriti domaći Leotar i Borac, a trener premijerligaša iz Trebinja Borče Sredojević smatra da njegovi izabranici nemaju pravo na kiks.

Momčad Leotara nanizala je devet utakmica bez pobjede u Premijer ligi i eventualni kiks protiv Borca doveo bi ih u tešku poziciju i neizvjesnu borbu za opstanak.

"Mi više nemamo pravo na kiks. Borac moramo da pobijedimo po svaku cijenu, jer u slučaju novog neuspjeha došli bi u tešku poziciju. Od prvog minuta ćemo krenuti svim silama prema golu Borca, jer samo ofanzivnom igrom možemo do tri boda koja bi nam značila mnogo više na psihološkom planu. Igrači su jednostavno pod velikim pritiskom zbog serije slabih rezultata, ali ja duboko verujem da će utakmica protiv Borca da bude prekretnica za nas", rekao je trener Borče Sredojević.

U tim se vraćaju Geršon i oporavljeni Nastić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.