Sredojević: Danas moramo slaviti

Leotar dočekuje Kozaru

Sredojević: Danas moramo slaviti

D. Banović

Sa povratnicima Andrićem i Todorovićem, te oporavljenim Geršonom, Leotar dočekuje utakmicu protiv Kozare, koja je za nekadašnjeg prvaka BiH ključna u borbi za opstanak.

Leotar mora da pobjedi, jer u slučaju poraza ili nerješenog rezultata bili bi najozbiljniji kandidat za ispadanje.

"Znamo koliko je bitan ovaj predstojeći meč i moramo da zbijemo redove i da na taj način dođemo do pobjede kojom bi napravili još jedan korak ka opstanku. Utakmica je važna za oba tima i pritisak na obje momčadi je ogroman. Siguran sam da će moji igrači sve učiniti na terenu i da ćemo poslije velike borbe da pobijedimo ", rekao je trener Leotara, Borče Sredojević.

Utakmica između Leotara i Kozare igra se u subotu od 14 sati uz prenos na BHT.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.