Sredojević: Na Otoci nema predaje

Leotar gostuje Olimpicu

Sredojević: Na Otoci nema predaje

Kiks protiv Zrinjskog na Policama  umnogome je zakomplicirao  stvari u borbi za opstanak. 

Leotar u preostale dvije utakmice protiv Olimpica i Željezničara mora da osvoji tri boda koja su garant opstanka.

 

"Ni danas ne znam šta se desilo sa mojom ekipom protiv Zrinjskog, ali ne vrijedi se vraćati na nešto što je bilo. Idemo u Sarajevo u nedjelju da protiv Olimpica pokušamo da dođemo do pobjede ili bar do jednog boda. U teškoj smo situaciji i bit će teško da odigramo ova posljednja dva susreta, ali sami smo krivi za to. Igrači su svjesni situacije u kojoj se nalazimo i zato na Otoci nema predaje. Napast ćemo Olimpic i pokušat ćemo doći do pobjede", rekao je trener Borče Sredojević.

 

Svi igrači su optimisti uoči raspleta  borbe za opstanak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Moramo se iskupiti za sve kikseve koje smo napravili tokom ove sezone . Zato u Sarajevo idemo sa željom da pobjedimo i ubjeđen sam da možemo pokoriti Otoku", kaže defanzivac Zdravko Šaraba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.