Sredojević najbliže klupi Veleža

Sredojević najbliže klupi Veleža

Adnan Beganović

Nakon što su se Velež i Miomir Rodović prije nekoliko dana razišli, čelni ljudi mostarskog kluba u potrazi su za njegovim nasljednikom.

Kao mogući nasljednici Milomira Odovića spominju se brojna bh. trenerska imena, a kao SportSport.ba nezvanično saznaje klupi Rođenih najbliže je aktuelni član stručnog štaba našeg nacionalnog tima Borče Sredojević.

"Ne mogu vam ništa potvrditi, no danas bi Velež trebao dobiti trenera. Imamo sastanak u 16 sati i nakon istog sve će se znati", rekao je za naš portal direktor Veleža Sedin Tanović.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.