Sredojević napušta klupu reprezentacije?

I Ćiro treba pomoćnike

Sredojević napušta klupu reprezentacije?

Pomoćni trener fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Borče Sredojević najvjerovatnije neće ostati na funkciji u stručnom štabu Zmajeva.

Naime, trenera Leotara u svojoj ekipi, kao pomoćnika, želi vidjeti bivši selektor bh. reprezentacije Miroslav Blažević. Ćiro je predložio Sredojeviću posao u Kini, u ekipi Shangaja, gdje bi se ovaj pridružio nekadašnjem stručnom štabu Zmajeva, jer u kineskoj ekipi kao trener golmana radi i Enver Lugušić.

U slučaju da Sredojević i prihvati Ćirinu ponudu, to bi značilo da novi selektor Zmajeva Safet Sušić ostaje bez do sada jedinog pomoćnika. Ranije je Sušića odbio Blaž Slišković, koji nije zainteresovan da sjedi na klupi reprezentacije kao pomoćnik.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.