Sredojević: Neki nisu dorasli Premijer ligi

Leotar podbacio na Policama

Sredojević: Neki nisu dorasli Premijer ligi

Leotar je na Policama dočekao Zvijezdu iz Gradačca i u tom susretu očekivao sigurno pobjedu. Međutim, Trebinjci nisu uspjeli uzeti tri boda.

Trebinjci su uspjeli povesti, ali gosti iz Gradačca su došli do toliko željenog gola i izjednačenja, te je utakmica završila bez pobjednika, 1:1.

"Nažalost, ovo je naša surova realnost. U susretu sa Zvijezdom bili smo lišeni usluga Ristića, Miloševića i povrijeđenog Andrića, a bez njih jednostavno nismo ni mogli napraviti nešto više. Čestitam svojim fudbalerima na zalaganju, ali činjenica je da njih nekoliko nema kvalitet da nastupa u Premijer ligi BiH. Čekam da se sve ovo završi, pa da sjednemo i vidimo kako i šta dalje", kaže trener Leotara Borče Sredojević.

"Realizacija nam je bila ispod svih očekivanja. Kada propustite toliko prilika, a protivnička ekipa vam od dva šuta na gol postigne jedan, imate pravo biti razočarani", kaže razočarani šef stručnog štaba Leotara Borče Sredojević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.