Sredojević: Nismo imali sreće

Leotaru samo bod

Sredojević: Nismo imali sreće

D. Banović

Još jednom fudbaleri Leotara nisu pobjedili na domaćem terenu, a mreže su mirovale u utakmici protiv gostiju iz Gabele. 

GOŠK je odigrao ponovo čvrsto kao i nedavno na Koševu, kada je slavio protiv Sarajeva rezultatom 2:0.

 

"Mi smo dominirali tokom cijele utakmice, ali jednostavno nismo imali sreće i izostala je pobjeda. Sve smo učinili da postignemo gol u prvom poluvremenu, ali nismo uspjeli u tome. U nastavku susreta uvukla se i nervoza u naše redove i zbog toga nismo pobjedili. Gosti nisu zaprijetli nijednom tokom utakmice i takvim pristupom došli su do jednog boda", rekao je trener Leotara Borče Sredojević.

 

Boris Gavran je bio zadovoljan novom podjelom bodova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Ovim rezultatom smo na neki način nadoknadili to što smo prije sedam dana protiv Kozare na našem terenu odigrali utakmicu bez golova. Igrali smo na rezultat i ispunili smo cilj prije ovog meča, a to je da ne izgubimo ovaj meč", rekao je Gavran.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.