Sredojević očekuje povoljan rezultat

Premijer liga, 8. kolo

Sredojević očekuje povoljan rezultat

Adnan Beganović

„Sutra u Laktašima igramo sa ekipom koja je u evidentnooj krizi i oni će sve uraditi da upravo protiv nas se pokušaju „izvaditi“, ali ja sam siguran da će moji momci dati sve od sebe i da ćemo se u Trebinje vratiti neporaženi“, rekao je šef struke Leotara, Borče Sredojević, za naš portal te dodao:

„Spremni smo u potpunosti, dižemo formu i smatram da možemo obradovati naše vjerne navijače. Očekujem dobru fudbalsku predstavu u kojoj ćemo se mi na kraju radovati. U Laktaše se idemo nadigravati i ukoliko ponovimo igru kao u duelu sa Sarajevom nećemo izgubiti.“

Na postavljeno pitanje da li su svi igrači spremni za sutrašnji meč, Sredojević je odgovorio:

„Manju povredu ima Vico i jedino je on upitan. Doputovali smo u Laktaše i danas imamo trening u 17 sati na kojem će trenirati i Vico i ukoliko izdrži sve napore bez problema biće u početnom sastavu. Ali, bez obzira ko istrči sutra na teren, ja sam optimističan i smatram da smo u ovom trenutku bliže pobjedi."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije