Sredojević ostaje trener Leotara

U Trebinju odlučili

Sredojević ostaje trener Leotara

Adnan Beganović

Sredojević ostaje na klupi Poslije poraza od Zrinjskog (1:2) u subotu u Trebinju, trener Leotara Borče Sredojević je najavio i mogući odlazak iz kluba, ali do promjene neće doći. 

Sportski direktor Željko Radović je potvrdio da promjena na klupi neće biti.

"Sredojević ostaje naš trener i on će voditi ekipu u naredna dva kola u kojim anam je cilj da izborimo opstanak", potvrdio je Rdaović.

Trener Leotara kaže da mu nije jasno kako je njegov tim izgubio od Zrinjskog.

"Odigramo smo dobro prvo poluvrijeme i imali smo prednost od 1:0, ali je onda u nastavku susreta došlo do neobjašnjivog pada i izgubili smo dobijenu utakmice. Zato sam tražio razgovor da ljudima iz uprave kao bih vidio imam li njihovu podršku ili nemam", rekao je Sredojević.

U posljednja dva kola jeseni Leotar igra protiv Olimpica i Željezničara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.