Sredojević: Ostat ćemo neporaženi

Premijer liga. 24. kolo

Sredojević: Ostat ćemo neporaženi

Adnan Beganović

U okviru 24. kola Premijer lige danas će u Zenici na Bilinom polju snage odmjeriti domaći Čelik i Leotar, a trener premijerligaša iz Trebinja, Borče Sredojević, uvjeren je da će se njegovi izabranici kući vratiti neporaženi.

Od kako se igra Premijer liga fudbaleri Leotara nisu bili u težoj poziciji od ove aktuelne. Sa 24 osvojena boda oni su ozbiljan kandidat za ispadanje iz lige, a predstoje im dva uzastopna gostovanja i to protiv Čelika u Zenici i protiv Širokog Brijega.

"Znamo da smo u teškoj poziciji, ali isto tako vjerujem da ćemo sve prevazići na pravi način i da ćemo iz ova dva gostovanja izvući neki bod. Moji igrači su svjesni pozicije u kojoj se nalazimo i zato sam siguran da će protiv Čelika odigrati u visokom ritmu i da ćemo uzeti bar jedan bod", rekao je Borče Sredojević.

U Leotaru neće biti samo Nenada Nastića koji je povrijeđen, ali se zato oporavio Akufo Geršon koji će sigurno biti u timu koji će igrati u subotu u Zenici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.