Sredojević: Pobjeda protiv Rudara je imperativ

Leotar se nada domaćim bodovima

Sredojević: Pobjeda protiv Rudara je imperativ

Edmir Škorić

Borče Sredojević je bio ljut poslije poraza od Širokog Brijega sa 5:1, ali ekipa Leotara je vrlo blizu opstanka.

"Dobar posao smo napravili u Zenici protiv Čelika, ali smo onda sve to upropastili u meču protiv Širokog Brijega. Bili smo očajni i to ne bi smjelo da nam se desi sad protiv Rudara, koji ima izuzetno neugodnu ekipu. Oni mogu da pobijede svakog rivala, ali isto tako mogu i da neprijatno iznenade", rekao je Sredojević.

Leotar će u subotu protiv Rudara biti jači za Zdravka Šarabu i Aleklsandra Bajata, koji su se oporavili od povreda, ali zato u timu neće biti Vladimira Todorovića i Semjona Miloševića koji još nisu zaliječili povrede.

"Bez obzira na to ko bude igrao morat će na terenu da sve uradi kako bi pobijedili Rudar. Pobjeda je imperativ i drugog izbora mi nemamo", dodao je Sredojević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.