Sredojević: Prioritet je opstanak

Leotar 16. januara počinje pripreme

Sredojević: Prioritet je opstanak

Edmir Škorić

Nogometaši Leotara pripreme za proljetni dio sezone počet će 16. januara. Tog će se dana, s početkom u 11 sati, održati prozivka na stadionu Police.

U novu godinu Trebinjci kreću s novim trenerom, Borčeom Sredojevićem, ali i sportskim direktorom Željkom Radovićem.

"Počet ćemo s pripremama 16. januara i imat ćemo dovoljno vremena da se kvalitetno pripremimo za početak prvenstva. Prioritetni cilj je opstanak u Premijer ligi BiH i moramo svi u klubu da se ujedinimo da ostavimo Leotar u društvu najboljih. Tu mislim bukvalno na sve, od igrača, trenera, pa do ostalih zaposlenih i rukovodstva. Nastojat ćemo da nadoknadimo propušteno u jesenjem dijelu. Uvjeren sam da je Leotar mogao mnogo bolje i da još uvijek može", prenosi zvanični sajt Leotara izjavu Sredojevića, koji je dalje istakao.

"Sigurno je da neki igrači nisu pokazali kvalitet koji posjeduju. Ne želim da govorim o razlozima, jer mnogo faktora može da utiče na igre jednog fudbalera . Sigurno je da će biti određenih promjena. Već su nas napustili Ratkovica, Marković, Topuzović i Kajgo, a vjerovatno će biti još nekih igrača koji neće želiti da ostanu u Leotaru. Pored odlazaka normalno je i da bude pojačanja. U stalnom kontaktu sam sa Željkom Radovićem, razgovaramo, razmijenjujemo iskustva i vrlo brzo će biti nekih promejna i na tom planu".

Leotar će u Trebinju odraditi pripreme, a zakazane su i prijateljske utakmice sa Crvenom zvezdom 28. januara i Spartakom iz Subotice 11. februara.

"Već smo uspostavili kontakte i započeli pregovore sa nekim igračima. Znam da sve interesuju imena, ali ne želim još da pričam o njima. Do početka priprema sigurno će biti novih igrača. Mogu samo da kažem da je riječ o kvalitetnim igračima, koji su poznati fudbalskoj javnosti", ističe novi sportski direktor Željko Radović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.