Sredojević: Vjerujem u svoju ekipu

Trebinjci gostuju na Tušnju

Sredojević: Vjerujem u svoju ekipu

D. Banović

U kompletnom sastavu Leotar dolazi na Tušanj gdje će protiv Slobode pokušati da napravi dobar rezultat.

Sloboda je u prošlom kolu remizirala sa Kozarom i Leotar zasigurno ne očekuje lagan posao.Obje ekipe se nalaze u donjem dijelu tabele i svaki bod bi mogao napraviti razliku u finišu sezone.

"Vjerujem u svoju ekipu, koja je protiv Borca pokazala da se nalazi u dobroj formi i sa onako profesionalnim pristupom mi možemo da pobjedimo svakog protivnika", rekao je Sredojević i dodao:

"U Tuzli se nećemo braniti i nastojat ćemo da dođemo i do pobjede koja bi nam i definitivno širom otvorila vrata opstanka, mada bih ja bio zadovoljan i sa jednim bodom", rekao je Sredojević.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.