Sredojević zadovoljan i porazom

Crvena zvezda slavila u Trebinju

Sredojević zadovoljan i porazom

Edmir Škorić

Leotar je prema očekivanjima izgubio u prvoj test utakmici protiv Crvene zvezde koju je tim Roberta Prosinečkog dobio sa uvjerljivih i laganih 2:0.

Strateg Leotara kaže da je zadovoljan. "Utakmica je za nas došla u jednom nezgodnom trenutku, ali bez obzira na to moji igrači su pokazali veliku želju i borbenost tokom cijelog duela. Imali smo i mi neke svoje šanse koje nismo uspjeli da realizujemo, ali ne treba žaliti za tim. Idemo dalje sa pripremama i vjerujem da ćemo kroz dobar rad i kontrolne utakmice formu da podignemo na najveći mogući nivo", rekao je Sredojević.

Robert Prosinečki je istakao da je zadovoljan, mada nije propustio da kaže da je u igri njegovog tima bilo grešaka.

"Griješili smo u nekim situacijama i igrali smo nepovezano, posebno u prvom poluvremenu, ali dobro, sad je vrijeme priprema i neke stvari mogu da se progledaju kroz prste", smatra Prosinečki.

Golove za Crvenu zvedu u Trebinju postigli su Luka Milivojević i igrač iz BiH Ognjen Ožegović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.