Srna igrač godine u Ukrajini

Srna igrač godine u Ukrajini

Hrvatski reprezentativac Darijo Srna proglašen je najboljim igračem u Srbiji za 2010. godinu u izboru lista Nogometni stil.

Uredništvo ovog lista je čitateljima nominiralo 50 igrača iz ukrajinske Superlige, a među njih 50 bilo je čak 11 nogometaša Shakhtara.

Iza Srne su ostala još dva igrača njegovog kluba - Fernandinho i Douglas Costa, dok je Srnin suigrač iz Shakhtara i reprezentacije Hrvatske Eduardo da Silva završio kao 20.

Srna je nešto ranije proglašen igračem godine u Ukrajini u izboru igrača i trenera Superlige, a ovu nagradu je dobio i prošle godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.