Srna: Ne plašimo se Bayerna, možemo ih izbaciti

Fudbaler Šahtara

Srna: Ne plašimo se Bayerna, možemo ih izbaciti

Ukrajinski Šahtar u osmini finala Lige prvaka odmjerit će snage sa Bayernom.

Hrvatski reprezentativac koji nosi dres tima iz Donjecka, Darijo Srna, istakao je da njegov tim uz malo sreće može izbaciti Bayern.

"Igrat ćemo za sve naše navijače koji sada izrazito teško žive na istoku Ukrajine. Mi se ne plašimo Bayerna. Čast je igrati protiv jedne od najboljim svjetskih momčadi. Znamo sve o njima. Nadam se da će nas i malo sreća pomaziti, te da ih možda možemo izbaciti", smatra Srna.

Susret protiv Bayerna brojnim Brazilcima iz Šahtara bit će dodatan motiv da se pokušaju osvetiti za debakl na Svjetskom prvenstvu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.